Contrast beveiliging

 
Dagelijks Backups
Dagelijks

Al onze servers zijn voorzien van een RAID configuratie. Dit wil zeggen dat er bij een crash van één van de harde schijven geen gegevens verloren gaan.

Om nog extra zekerheid te bieden worden alle websites en email dagelijks gebackupt naar een externe locatie.

Bent u een bestand verloren, dan kan u ons steeds contacteren om dit terug te halen. Voor het herstellen van bestanden worden wel kosten aangerekend.

   
Persoonlijke backups
Persoonlijke   Via het controlepaneel kan u zelf een backup nemen van uw website, statistieken en emailadressen. U kan dit doen als extra zekerheid of om een kopie van de website te archiveren.
U kan zelfs op regelmatige tijdstippen backups plannen en deze naar een andere computer verzenden.
   
   

 

 
Mappen beveiligen
Mappen U kan bepaalde mappen of bestanden beveiligen met een gebruikersnaam en paswoord. U kan zo delen van uw website voorbehouden voor bijvoorbeeld uw klanten of partners.U kan beveiligde mappen instellen via het configuratiescherm.
 
SSL Certificaten
SSL

Als optie kan u een deel van uw website via een beveiligde verbinding laten werken. Hiervoor dient u een SSL certificaat aan te kopen (100 € / jaar) en een eigen IP-adres huren (50 € / jaar).

Een beveiligde verbinding werkt via het SSL protocol en uw beveiligde website staat dan bijvoorbeeld op https://secure.uwdomein.be .

Het is sterk aan te raden een beveiligde verbinding met SSL certificaat te gebruiken als u met vertrouwelijke gebruikersgegevens werkt over het internet.