Contrast webmail

 
Webmail
Contrast,webmail

Dankzij onze webmail applicatie kan u van eender welke computer, waar ook ter wereld, je email berichten raadplegen via je webbrowser. Er is geen installatie nodig en al wat je nodig hebt zijn je gebruikersnaam en paswoord.

De webmail bevat ook alle functies die je van je vertrouwde emailprogramma gewoon bent: emails sturen, beantwoorden, adressenlijst beheren en meer...


 
Antivirus en Spamfilter
Contrast,Antivirus

Elk emailbericht dat in je mailbox toekomt, wordt eerst gecontroleerd door onze virusscanner en spamfilter. Dagelijks verwijderen onze virusscanners honderden virussen.

De virusscanner is standaard geïnstalleerd op elke mailbox, maar het is mogelijk om deze uit te schakelen indien u wenst. We bienden ook een spamfilter aan die het grootste deel van de ongewenste reclame uit uw mailbox kan houden. Deze spamfilter is standaard uitgeschakeld en kan u eenvoudig inschakelen via het controlepaneel.

Contrast,Autoresponders
Aliasen
  Aan elke mailbox kan u onbeperkt emailaliassen koppelen. Dit zijn extra-emailadressen waarvan de mail in dezelfde mailbox terecht komt. Zo kan u bijvoorbeeld facturatie@uwdomein.be en offertes@uwdomein.be aanmaken en deze doorsturen naar één adres, bijvoorbeeld info@uwdomein.be .
 
Autoresponders
  Op elke mailbox kan u autoresponders instellen. Een autoresponder stuurt automatisch een bevestigingsmail naar de afzender wanneer een nieuw bericht wordt ontvangen.
U kan dit bijvoorbeeld gebruiken om een "Out-of-office"-bericht in te stellen of om afzenders de goede ontvangst van het bericht mee te delen.
 
Mailgroup
 

Met een mailgroup kan u emails die binnenkomen op één emailadres automatisch laten doorsturen naar een groep van adressen. Bijv: directie@uwdomein.be wordt doorgestuurd naar alle leden van het directieteam.

   
Catch-all mailbox
    Het is mogelijk om alle emails die naar een onbestaand (en dus mogelijk foutief getypt) adres op uw domein worden gestuurd door te sturen naar één mailbox. Op die manier bent u er zeker van dat er geen belangrijke mails verloren kunnen gaan.
 
Koppeling aan eigen mailserver
 

Maakt u gebruik van uw eigen mailserver (bijv. Microsoft Exchange), dan kunnen wij deze gratis linken aan uw domein. We kunnen hiervoor de nodige MX records plaatsen in onze nameservers of we maken een catch-all mailbox aan waaruit uw mailserver op regelmatige tijdstippen alle inkomende mails ophaalt.

   
Mailinglijst
    We bieden ook gratis mailinglijst software aan waarmee u mailinglijsten kan aanmaken en waarop gebruikers zich automatisch in en uit kunnen schrijven.